Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاشقان دنیای خودرو معمولا از مرور تاریخچه‌ی خودروهای معروف استقبال می‌کنند؛ کانال یوتیوب «انقلاب خودروها» ویدئوهای جالبی در این زمینه منتشر می‌کند.

 شورولت کوروت

کوروت در سال ۱۹۵۳ متولد شد و امروزه یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین خودروهای آمریکا است. در سال اول تولید آن، فقط ۳۰۰ دستگاه به رنگ سفید به بازار عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که در ویدئو نمایش داده می‌شود، روند پیشرفت و تغییر این مدل واقعا جالب است. مدل‌های کمیابی چون گرند اسپرت سال ۱۹۶۳ و مدل مفهومی ماکو شارک دوم و مدل‌های جدیدتر، روند تغییر استایل بدنه‌ی کوروت را نشان می‌دهند. البته در این ویدئو کوروت ۱۹۶۸ به‌عنوان مدل C2 ذکر شده است که در واقع، این اولین مدل از C3 بود.

دوج چلنجر

مدل چلنجر نسبت به دو خودروی دیگر، تاریخچه‌ی طراحی طولانی ندارد. چلنجر در دوران اولیه‌ی خودروهای عضلانی موفقیت بزرگی محسوب نمی‌شد؛ در واقع با عرضه در سال ۱۹۷۰، پس از چهار سال تولید، خبری از چلنجر نبود. تا اینکه در سال ۱۹۷۸ نام چلنجر روی میتسوبیشی گالانت لامبادا دیده شد. اما پس از گذشت سه دهه، دوج چلنجر در سال ۲۰۰۸ احیا شد. چلنجر از سال ۲۰۰۸ تا به امروز، تغییری در طراحی بدنه به خود ندیده است.

فورد موستانگ

نسل اول اسب سرکش آمریکایی، در دهه ۶۰ میلادی متولد شد؛ محبوب‌ترین مدل‌های موستانگ، نسل اول و نسل پنجم آن (سال ۲۰۰۵) هستند. البته این موضوع به این معنی نیست که نسل‌های دیگر موستانگ ضعیف ظاهر شده‌اند؛ در حقیقت نسل دوم موستانگ که در سال‌های ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۸ تولید می‌شد، یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های این خودروی زیبا بوده است. مدل فراموش‌‌شده‌ی سال ۱۹۸۴، موستانگ SVO نیز در این ویدئو دیده می‌شود. روند پیشرفت و تغییرات موستانگ به مدل‌های ۲۰۱۶ و شلبی GT350R می‌رسد و به ما یادآوری می‌کند که صدای دلنشین V8 همیشه جذابیت دارد.

 

true برچسب ها : Ford Mustang dodge Chevrolet Corvette Classic Car true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز (یکشنبه) نهم اردیبهشت ماه در واکنش به تظاهرات اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از فلسطین در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد.

وی افزود: نه به اشغالگری در فلسطین و نه به نسل‌کشی در نوار غزه و فریاد برای آزادی فلسطین، امروز یک مطالبه جهانی است. با سرکوب خشونت‌آمیز تظاهرات اعتراضی دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، نمی‌توان از فروریختن ستون‌های تَرَک خورده اشغالگری در فلسطین جلوگیری کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پایان گفت: هر کس در مقابل آن بماند، زیر آوار فروپاشی صهیونیسم خواهد ماند.

در روز‌های اخیر تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌های آمریکا و همچنین دانشگاه‌هایی در اروپا از جمله فرانسه، یونان و آلمان شاهد برگزاری تظاهرات و تجمعات در حمایت از مردم فلسطین بود.

تظاهراتی که با برخورد خشونت‌آمیز پلیس آمریکا روبرو شد و پلیس این کشور در دانشگاه‌های مختلف اقدام به بازداشت تعدادی از دانشجویان معترض کرد.

در همین ارتباط پلیس ایالت ایندیانا از بازداشت۲۳ دانشجوی معترض به جنایات رژیم اسرائیل به اتهام برپایی چادر‌های تحصن در محوطه دانشگاه خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد
  • صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم به گوش می‌رسد
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • مرحله سوم اردوی تیم ملی کاتا بانوان از ۱۰ اردیبهشت
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • سفر وزیر ورزش به تایلند برای تماشای فینال فوتسال آسیا
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • مسی به یاد مربی افسانه‌ای: چقدر زود رفتی تیتو!‏
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • پایان کار طراح افسانه‌ای فرمول یک در ردبول